Rózsafalva lakói

Rózsafalva lakói

Nos, felbuzdulva a nagy elődökön,(és ledöbbenve azon, miért nem jutott ez nekem is eszembe), én is neki ültem, egy kis életrajzzal kibővíteni a blogot. Remélem, tetszeni fog :)

Rózsafalva idén lett megalapítva, a babaházak által elfoglalt hely  ugyanis kinőtte a lakópark, és Rózsalugas köz nevet. Lakói javarészt bevándorlók, akiket épp ez a közös tulajdonság kovácsol össze jó kis közösséggé. Lássuk, ki milyen szerepet tölt itt be:


 Kis Tamás:
 Tamás tulajdonképp Rózsafalva alapítójának tekinthető, az ő fejéből pattant ki, hogy kinőtték a köz és a lakópark elnevezést is, ideje tehát váltani. Autószerelő műhelye van, három alkalmazottal. Egy kisgyerekes apuka, aki ennek megfelelően folyamatosan a kicsit szem előtt tartva igyekszik a jövőt alapozgatni.

Tamás egy hogyishívják, hajas Ken. Többet nem tudok még róla

 Kis Nora
 Tamás felesége, Midge ikertestvére. Betti lányuk az év elején született meg, azóta minden figyelmét ő köti le, és a háztartás vezetése. Nóra a lakópark idejében amolyan közös képviselő tisztet töltött be, viszont Rózsafalva megalapításánál már nem vállalt szerepet a kisbaba miatt, de otthonról szívesen leszervez bármit.


Nóra Happy Family Midge-ként érkezett hozzánk, de új nevet kapott. Mágneses pocija van neki is.


Allan Sherwood:
 Allan a családjával költözött ide, ugyanis informatikusként vezető állást kapott a falu vezetésében, ő készíti, illetve tartja karban Rózsafalva minden számítástechnikát igénylő szerverét és "szerveit". A feleségével, és kisfiával érkezett, a család épp új tagját várta. Nagyon  barátságos, mindenkivel szinte azonnal megtalálja a közös hangot, és igen népszerű a családjával együtt. Hozzájuk nem tudsz úgy elmenni, hogy beugrasz öt percre, mert a családdal repül az idő.

Allan a Happy Family  apukája. Egyszerűen nagyszerű!

Midge Sherwood:
  Allan felesége, aki nem örült felhőtlenül az ideköltözésnek, még akkor sem, ha két testvére már a Rózsalugas lakópark tősgyökeres lakója volt. Igazából a sógora ötlete volt, hogy falut alapítsanak, de a kezdeti honvágy után Midge feltalálta magát, és a szakmájában kezd dolgozni: ő lett a helyi varrónő. Jelenleg szabadságon van, mert  időközben megszületett Rózsafalva első babája.

Midge a Happy Family nagy vihart kavart anyukája. Én kifejezetten szeretem a mágneses pociját.


Ryan Sherwood: 
Midge és Allan elsőszülöttje, akit megviselt a költözés. Azóta nem emlegeti a folyamatos hazamenetelt, hogy új kis barátra tett szert, az új beköltözők fiának személyében. Hamarosan kiderül, milyen érzés nagy és okos testvérnek lenni. :)

Ryan a Happy Family szett legidősebb gyerkőceLeslie Shepard:
A nagy motoros lenyugodni, és családalapítási szándékkal költözött Rózsafalvába. Szüleit kiskorában elvesztette, testvére hivatalosan nincs, öccsének nevezi viszont Daniel Small-t, akivel egy árvaházban nőttek fel. Leslie a helyi autószervizben dolgozik, és nagyszerűen halad az önmaga által kijelölt úton: megnősült, és izgatottan készül ikergyerekei születésére. Nagyon családszerető, így a hirtelen nyakába szakadó rokonság problémáinak megoldásába hatalmas fejest ugrik, és habár van egy kelletlen személy is, úgy tűnik sikeresen békítgeti a haragosokat. Imádnivaló pasi, titokban minden hajadon bele van zúgva, de a szíve foglalt.

Leslie egy törzskönyves Harley Davidson Ken, jelenleg a legértékesebb babám, és legeslegkedvencebb.

Elora Shepard
 Élete hatalmas csalódásától üldözve menekült az akkor még Rózsalugas közként nevezett lakóparkba, és megpróbálta elfelejteni, ami vele történt. Soha többé nem akart szerelmes lenni, de ez csapásra megváltozott, mikor Leslie is ide költözött, és találkoztak. A lány élete egy csapásra tündérmese lett, Leslie imádja, és a tenyerén hordozza. Egyetlen felhő a rózsaszín égen Liam, a csalfa exbarát, de jelenleg nem ő a központi téma, hanem az ikrek, akik hamarosan jó sok feladatot adnak a friss házasoknak.

Elora Happy D flavas Barbie volt eredetileg. Itt a második testcsere után látható, de készülünk a harmadikra, hogy teljesen mozgatható legyen.

Emma Sweet:
Elora húga, aki titokban tartotta vele a kapcsolatot, végül fél év után a nővérét követve ő is ideköltözött. A nagy árulást követően felbomlott a családi egység, és ő mindenben Elora mellett áll, nagyon boldog, hogy Leslie lett a férje, pláne, mert közösen utálnak egy harmadik személyt...

 Emma szintén Flavas Happy D baba, ő nem kapott másik testet, s nem is tervezem.

Erica Sweet:
 Ők egypetéjű ikrek Emmával. Mióta az eszét tudja, Dana volt a legfőbb támasza, ahogy Emmának Elora. A vitás kérdésben természetesen Danát pártolja, viszont ő nem tudja megbocsátani, hogy Elora lekevert egy pofont a kismama testvérének. Négyük közül ő a legizgágább, folyton bajba és balhéba keveredő. Szereti  összemérni az erejét másokkal, még ha csak szájkarate, akkor is. Van egy nagyon  nagy titka, amit viszont senki nem ismer...

Erica az első dobozos Happy D babám.


Dana Sweet:
 Elora ikerhúga, öt perccel fiatalabb nála. Mikor megszületett Erica és Emma, ők már hat évesek voltak, és "megosztották" a kicsiket, így egymástól eléggé eltávolodtak, és a húgaikkal szorosabb a kapcsolat. A nagy törés mégis az volt, mikor Dana nem tudott ellenállni a lehetőségnek, és a lerészegedett Liam-nek hagyta, hogy azt higgye, ő a nővére. Másnap reggel a fiú rettentően megbántotta, viszont az éjszaka eredménye mindig emlékeztet mindenkit erre a botlásra. Dana az édesanyja után jött, mert nem akart Ericával egyedül maradni régi városukban.

 Dana szintén Happy D, ő az első, akinek leszedtem, és újra festettem az arcát.

L.L.J, azaz Little Liam Junior
Dana és Liam fia, aki eddig az apukája nélkül nőtt fel. Miután egy faluba költöztek, és az anyukája békülőfélbe került a nagynénjével, L.L. J. végre találkozik az apjával, de egyenlőre nem nagyon tudnak mit kezdeni egymással, viszont a játszótéri kis barát miatt már megérte a fura fickóval meismerkedni. Itt is a cimborájával látható.

L.L.J. Happy Family Ryan volt, de nem tudom, melyik kiadás.

Piper Sweet:
 Elora,Emma, Dana és Erica édesanyja, aki korán megözvegyült, és jóformán egyedül nevelte fel a lányokat. A férje ágáról jön az ikrek halmozódása, James-nek is van egy ikertestvére, aki hivatásos katonaként dolgozott, és amiben tudta, támogatta őket. Piper szeretné, ha a családban újra béke honolna, és az újrakezdés
reményében költözött Rózsafalvára.

Piper Flvas P Bo baba. Kicsit nagyobb a lányoknál.

Claire Benett:
 Ő Piper húga, aki élete javában a testvérének segített gyereket nevelni. Most már szeretne
saját családot, de nem biztos benne, hogy ennyi idősen sikerülhet neki. Azért a remény hal meg utoljára, és szerintem van neki való facér pasi.

Claire szintén P Bo típus, mégpedig egyenesen a Flavas Awards-ról.


Liam  Sierra:
A faluban ő a fekete bárány, egyedül Allan és Tamás nem megy át az út túloldalára, ha meglátja. A hírek gyorsan terjednek, így mára ő lett a legnagyobb lúzer, aki itt lakott nálunk valaha is. Szeretné helyrehozni a baklövését, de amíg nem tud továbblépni, csak néhány jól irányzott ütés várja a jövőben Leslie-től, akit rettentően irritál, hogy a neje körül látja. Liam egyenlőre egy rakás szerencsétlenség, de talán ki tud mászni a saját hülyeségének gödréből.
Liam Flavas fiú.

Rose Hadley
 Nagy nehezen rávette magát a költözésre, és három lánya legnagyobb örömére végre a faluba költözik. Mivel a nagyapa horror áron van, nos, özvegy lett szegény. A lányai és az unokái töltik ki ezentúl az életét. Nagyon örülünk neki mindannyian!!


Rose nagyi egy eredeti Happy Family nagymama :)


 Gilbert Shepard:

Hosszú évek után hazatér a kalandozásokból, és szeretné megkeresni fiatalkori szerelmét. Kiderül, hogy a lány meghalt, és egy kisfiút, az ő gyereküket hagyta maga után. Gil végül megtalálja Leslie-t, de nagyon sokat kell dolgoznia, hogy a fia kegyeibe férkőzzön, pláne, mikor mindenki meglepetésére egy régi szereplő bukkan fel az életükből...

Gilbert a kettes számú törzskönyves H.D Ken, akit egy évvel később adtak ki, mint Leslie-t. Ő volt az, akit nem is akartam, de mégis sikerült becserkésznie magát a szívembe ;)

Gwendolin Sweet

 Piper sógorának, John-nak szertelen lánya, aki rokonlátogatóba érkezik a faluba. Alapvetően kedves, és jó szándékú lány, aki még keresi önmagát.

Gwen Raszta hajú Happy D baba, aki testcserére vár. :)
 

Grace Palmer
Gwen legjobb barátnője a gimi óta, most a fősuli padját koptatják együtt. Folyton bajba keverednek, ami annak köszönhető, hogy a maguk szórakozására kitalált mókák többnyire balul sülnek el. Gwennel ellentétben ő nem hisz a nagy szerelemben, mert pár éve csúnyán összetörték a szívét. Vajon megváltoznak a dolgok a karácsonyi szünetben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése